Кальян Gorilla Black

Код товару: 4718
В наявності
2099 ₴
Оплата
Оплата
Готівкою, Безготівковий розрахунок для юридичних осіб з ПДВ, Liqpay, Visa/MasterCard, Privat24, Monobank
Гарантія
Гарантія
Гарантія 12 місяців Обмін повернення товару протягом 14 днів
Доставка
Доставка
Вартість доставки згідно з тарифами перевізника по Україні 1 - 3 дні , Самовивіз

Опис Кальян Gorilla Black

Кальян Gorilla Black - це стильний і сучасний кальян, що поєднує в собі естетику, якість та функціональність. Його виготовлення з високоякісних матеріалів гарантує тривалу експлуатацію і задоволення від використання.


Основні відмінні риси кальяну GORILLA:

Шахта

- шахта має тип, званий у народі "палиця" - це конструкція з двох трубок: нижньої - занурювальної та верхньої - зовнішньої частини приладу. Трубки виконані з нержавіючої сталі дуже стійкого до корозії матеріалу, практично ідеального для застосування в кальянному виробництві.


Переваги: трубки вкручуються одна в одну, а не в пластикову основу, у вас не буде "зализуватися" різьбове з'єднання, тому що тут пара "метал - метал", а не "метал - пластик". Довжина шахти – 50 см, діаметр трубки – 15 мм – цих параметрів цілком достатньо для охолодження диму та комфортного куріння.


Основа шахти

Виконана з поліацеталю – твердого типу пластику, винайденого в Німеччині. Цей матеріал добре себе зарекомендував в експлуатації. Для продування передбачена система трьох кулькових клапанів. Конектор шланга виконаний із пластику і сідає "в притиранні". Тип з'єднання з колбою – через силіконовий ущільнювач. 


Тарілка

Використовується як місце для вугілля та щипців, а також для запобігання падіння випадкових іскор на стіл. Тобто цей "девайс" робить процес куріння комфортнішим. Блюдце з нержавіючої сталі, має матову поверхню і форму восьмикутника.


Шланг

Силіконовий шланг з м'якою та приємною на дотик поверхнею - Soft Touch.


Мундштук

Виконаний з нержавіючої сталі,  має матове покриття.


Чаша

Глиняна чаша класичного типу. Чаша  із сортів червоної глини.


Колба

Модель "Крафт" має трапецієподібну форму, потовщені стінки та масивне дно. Висота колби - 24.5 см (відстань усередині, від шийки до дна).

Основні характеристики

Основні
Матеріал шахти Нержавіюча сталь
Комплектація Шахта, мундштук, шланг Soft Tuch, тарілка, ущільнювач під чашу, ущільнювач під колбу, чаша, дифузор, колба
Тип з'єднання Ущільнювач
Висота 58 см
Країна-виробник товару Україна
Колір Чорний
Рекомендовані товари

Доставка Кальян Gorilla Black

Новою поштою по Україні

Термін доставки Вашого замовлення компанією "Нова Пошта" у зазначеним Вами пункт відачі зазвічай стають не більше 3-х робочих днів. После Прибуття у пункт відачі замовлення зберігається НЕ більше 5 робочих днів, после чего возвращается назад.

Укрпоштою по Україні

Термін доставки Вашого замовлення компанією "Укрпошта" у зазначеним Вами пункт відачі зазвічай становіть: чи не більше 3-х робочих днів у межах одного міста, що не более 4-х робочих днів у межах однієї області и не более 6-ти робочих днів по Україні.

Іншімі службами доставки по Україні

Також ми Здійснюємо доставку й іншімі службами: Justin, Інтайм, Delivery Group, Міст Експрес та іншімі Зручне для Вас способами. Для уточнення информации относительно доставки Ви можете зв'язати з нашим менеджером за номером, Який Вказаним у розділі "Контакти".

Відгуки про Кальян Gorilla Black

0
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Відгуків про цей товар ще не було.