Рідина Elix Банан 30 ml 50 mg

Код товару: 4808
В наявності
280 ₴
Оплата
Оплата
Готівкою, Безготівковий розрахунок для юридичних осіб з ПДВ, Liqpay, Visa/MasterCard, Privat24, Monobank
Гарантія
Гарантія
Гарантія 12 місяців Обмін повернення товару протягом 14 днів
Доставка
Доставка
Вартість доставки згідно з тарифами перевізника по Україні 1 - 3 дні , Самовивіз

Опис Рідина Elix Банан 30 ml 50 mg

Elix Банан 30ml 50mg - це сольова жижа для вейпів зі смаком кремового банану, який вирізняється своєю м'якою та ніжною текстурою та певною солодкістю з виразним післясмаком.


Elix 30ml - це серія рідин на сольовому нікотині від українського виробника Elix. Ви купляєте баночку об'ємом 30мл, всередині якої знаходиться жижка зі співвідношенням VG/PG 50/50. Такі показники вказують на ідеальну сумісність з под-системами та іншими малопотужними вейп-пристроями, оскільки саме ця густота рідини вважається найбільш оптимальною для такого роду електронних сигарет.

Рекомендовані товари

Доставка Рідина Elix Банан 30 ml 50 mg

Новою поштою по Україні

Термін доставки Вашого замовлення компанією "Нова Пошта" у зазначеним Вами пункт відачі зазвічай стають не більше 3-х робочих днів. После Прибуття у пункт відачі замовлення зберігається НЕ більше 5 робочих днів, после чего возвращается назад.

Укрпоштою по Україні

Термін доставки Вашого замовлення компанією "Укрпошта" у зазначеним Вами пункт відачі зазвічай становіть: чи не більше 3-х робочих днів у межах одного міста, що не более 4-х робочих днів у межах однієї області и не более 6-ти робочих днів по Україні.

Іншімі службами доставки по Україні

Також ми Здійснюємо доставку й іншімі службами: Justin, Інтайм, Delivery Group, Міст Експрес та іншімі Зручне для Вас способами. Для уточнення информации относительно доставки Ви можете зв'язати з нашим менеджером за номером, Який Вказаним у розділі "Контакти".

Відгуки про Рідина Elix Банан 30 ml 50 mg

0
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Відгуків про цей товар ще не було.