Pod-система Voopoo VMATE E Classic Black

Код товару: 5040
В наявності
945 ₴
Promo
Оплата
Оплата
Готівкою, Безготівковий розрахунок для юридичних осіб з ПДВ, Liqpay, Visa/MasterCard, Privat24, Monobank
Гарантія
Гарантія
Гарантія 12 місяців Обмін повернення товару протягом 14 днів
Доставка
Доставка
Вартість доставки згідно з тарифами перевізника по Україні 1 - 3 дні , Самовивіз

Опис Pod-система Voopoo VMATE E Classic Black

VMATE E – це стильна підсистема від виробника VooPoo, яка відрізняється компактними розмірами (99.5 х 30.5 х 17 мм) та легкою вагою (90 г). Зовнішній дизайн пристрою виконаний у формі стику із цинкового сплаву, надавши шкіряні вставки для вигляду.


VMATE E оснащений вбудованим акумулятором ємністю 1200 мАг, який забезпечує тривалу автономну роботу. Заряджання пристрою здійснюється за допомогою USB Type-C, що дозволяє швидко та зручно заряджати пристрій. Потужність підсистеми – 5-20 Вт. У VMATE E немає екрана. Це означає, що відображення поточних параметрів, якість заряду акумулятора та інші відомості не відображаються безпосередньо на пристрої. Однак це не впливає на здатність VMATE E працювати і приносити задоволення вейперу. Для встановлення параметрів пристрою, таких як потужність або інтенсивність затягування, можна використовувати бічний повзунок для регулювання.

 Інформація про рівень заряду акумулятора може відображатись за допомогою індикаторів, що відображаються світлом. Чотири індикатори горять білим світлом – заряд 75-100%, три індикатори – 75-50%, два індикатори – 50-25%, один індикатор горить білим – 10-25%, один індикатор горить червоним – менше 10%.



VMATE E має картридж ємністю 3 мл, виготовлений із пластику та сумісний з картриджами серії V2 та V.Thru PRO з опором 0.7 Ом або 1.2 Ом, що дозволяє насолоджуватися різноманітними рідинами з підвищеною концентрацією нікотину.



VMATE E також оснащений додатковими технологіями, такими як захист від пилу, світла, антибактеріальні властивості, вивітрювання та окислення, що надають надійності пристрою.


Характеристики:


Розмір: 99.5 х 30.5 х 17 мм;

Вага: 90 г;

Матеріал корпусу: цинковий сплав + шкіра;;

Матеріал картриджа: пластик;

Діапазон потужності: 5-20 Вт;

Місткість картриджа: 3 мл;

Діапазон опору: 0,7/1,2 Ом;

Акумулятор: вбудований 1200 мАг; ;

Заряджання: USB Type-C;;

Тип включення: автоматичне (при затягуванні)

Основні характеристики

Основні
Об'єм (мл) 3 мл
Місткість 1200 мАг
Потужність 5-20 Вт
Рекомендовані товари

Доставка Pod-система Voopoo VMATE E Classic Black

Новою поштою по Україні

Термін доставки Вашого замовлення компанією "Нова Пошта" у зазначеним Вами пункт відачі зазвічай стають не більше 3-х робочих днів. После Прибуття у пункт відачі замовлення зберігається НЕ більше 5 робочих днів, после чего возвращается назад.

Укрпоштою по Україні

Термін доставки Вашого замовлення компанією "Укрпошта" у зазначеним Вами пункт відачі зазвічай становіть: чи не більше 3-х робочих днів у межах одного міста, що не более 4-х робочих днів у межах однієї області и не более 6-ти робочих днів по Україні.

Іншімі службами доставки по Україні

Також ми Здійснюємо доставку й іншімі службами: Justin, Інтайм, Delivery Group, Міст Експрес та іншімі Зручне для Вас способами. Для уточнення информации относительно доставки Ви можете зв'язати з нашим менеджером за номером, Який Вказаним у розділі "Контакти".

Відгуки про Pod-система Voopoo VMATE E Classic Black

0
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Відгуків про цей товар ще не було.